Wie zijn we?

De ene wat gekker, de andere al wat ernstiger. Misschien een potige papa of zelfs een Handige Henrietta, ... Onze oudervereniging is een mengelmoes van ouders die één ding voor ogen hebben. Ze willen er voor alle kleuters en leerlingen een leuk jaar van maken.
Maandelijks zitten ze een paar uurtjes samen en geven ze vorm aan bv. een wafel- of vlaaienslag, een kwis, een tweedehandsbeurs, … Daarnaast ondersteunt de oudervereniging de school bij allerlei activiteiten, zoals het schoolfeest of de filmavond.

Wat met de opbrengst van onze activiteiten?

Met de opbrengsten van de activiteiten investeren we in onze groeiende school. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe meubels, materiaal voor de bibliotheek, leeshoeken, een monitor bij de zwemlessen,... We investeren ook in de speelplaats. Hiervoor schaffen we buitenspeelgoed, fietsjes, picknicktafels,... aan.
We zetten de opbrengsten ook in voor leuke extraatjes, zoals theatervoorstellingen, een ijsjesdag, gezonde lunches, kerstsfeer, boerderijklassen, ...

Zin om mee te doen?

Of heb je eerder een leuk idee? Ken je iemand die bruikbare spullen heeft? Fantastisch, laat het ons zeker weten! Spreek gerust de leden aan.
Teken ook zeker in op de ledenlijst en volg de oudervereniging op Facebook.

Contact:

Heidi Caris (mama van Lauren (L4), Axel (L2) en Senne (K3)) 
Jan Verley (papa van Roos (L3) en Bas (L1))
Sara Poelmans (mama van Stien (L1) en Floris (K2))